Tuinmannen » Tuinman Groningen » Uuldriks Hoveniers B.V.

Uuldriks Hoveniers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Uuldriks Hoveniers B.V. is een tuinman uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Populierenlaan 44. De onderneming is opgericht op 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Uuldriks Hoveniers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81208987.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Uuldriks Hoveniers B.V.

Uuldriks Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Uuldriks Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81208987.

Wat is jouw ervaring met Uuldriks Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Uuldriks Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Uuldriks Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Uuldriks Hoveniers B.V. uit Tuinman Groningen

Uuldriks Hoveniers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Uuldriks Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met Uuldriks Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review