Tuinmannen » Tuinman Groningen » Dieters B.V.

Dieters B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dieters B.V. is een tuinman uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Het Hout 51. De onderneming is opgericht op 31-03-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Dieters B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65719182.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dieters B.V.

Dieters B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dieters B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-03-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65719182.

Wat is jouw ervaring met Dieters B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dieters B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dieters B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dieters B.V. uit Tuinman Groningen

Dieters B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dieters B.V.. Wat is jouw ervaring met Dieters B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review