Tuinmannen » Tuinman Groningen » Bolle Multidiensten B.V.

Bolle Multidiensten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bolle Multidiensten B.V. is een tuinman uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Melisseweg 85. De onderneming is opgericht op 30-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Bolle Multidiensten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77738837.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bolle Multidiensten B.V.

Bolle Multidiensten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bolle Multidiensten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77738837.

Wat is jouw ervaring met Bolle Multidiensten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bolle Multidiensten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bolle Multidiensten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bolle Multidiensten B.V. uit Tuinman Groningen

Bolle Multidiensten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bolle Multidiensten B.V.. Wat is jouw ervaring met Bolle Multidiensten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review