Stukadoors » Stukadoor Soest » Y.K. Afbouw B.V.

Y.K. Afbouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Y.K. Afbouw B.V. is een stukadoor uit Soest in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Weteringpad 48. De onderneming is opgericht op 19-10-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Y.K. Afbouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84266392.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Y.K. Afbouw B.V.

Y.K. Afbouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Y.K. Afbouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-10-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84266392.

Wat is jouw ervaring met Y.K. Afbouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Y.K. Afbouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Y.K. Afbouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Y.K. Afbouw B.V. uit Stukadoor Soest

Y.K. Afbouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Y.K. Afbouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Y.K. Afbouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review