Stukadoors » Stukadoor Hoensbroek » Rolf de Jong Spuitwerken B.V.

Rolf de Jong Spuitwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rolf de Jong Spuitwerken B.V. is een stukadoor uit Hoensbroek in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op De Koumen 60. De onderneming is opgericht op 30-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Rolf de Jong Spuitwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86904949.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rolf de Jong Spuitwerken B.V.

Rolf de Jong Spuitwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rolf de Jong Spuitwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86904949.

Wat is jouw ervaring met Rolf de Jong Spuitwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rolf de Jong Spuitwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rolf de Jong Spuitwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rolf de Jong Spuitwerken B.V. uit Stukadoor Hoensbroek

Rolf de Jong Spuitwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rolf de Jong Spuitwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Rolf de Jong Spuitwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review