Stukadoors » Stukadoor Valkenswaard » Van der Leest Stucadoors B.V.

Van der Leest Stucadoors B.V.

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Van der Leest Stucadoors B.V. is een stukadoor uit Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Waalreseweg 100. De onderneming is opgericht op 05-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon. Van der Leest Stucadoors B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 17154969.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Leest Stucadoors B.V.

Van der Leest Stucadoors B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Leest Stucadoors B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 17154969.

Wat is jouw ervaring met Van der Leest Stucadoors B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Leest Stucadoors B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Leest Stucadoors B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Leest Stucadoors B.V. uit Stukadoor Valkenswaard

Van der Leest Stucadoors B.V. ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Leest Stucadoors B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Leest Stucadoors B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Echte de beste!

Geplaatst op 1 november 2022 door Anton Bax
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Van der Leest stukadoors BV behoren echt tot de 10 beste.
Ze hebben bij ons het hele huis gedaan, een uitgerookte woning met gele schoon metselwerk muren welke ook nog eens mega krom waren.

Van der leest heeft er alles goed onder gekregen.
Ook alle muren netjes strak en recht!

Vakmannen!