Stukadoors » Stukadoor Groningen » Zeebos Afbouw B.V.

Zeebos Afbouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Zeebos Afbouw B.V. is een stukadoor uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Wegalaan 50. De onderneming is opgericht op 29-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Zeebos Afbouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86845519.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Zeebos Afbouw B.V.

Zeebos Afbouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Zeebos Afbouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86845519.

Wat is jouw ervaring met Zeebos Afbouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Zeebos Afbouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Zeebos Afbouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Zeebos Afbouw B.V. uit Stukadoor Groningen

Zeebos Afbouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Zeebos Afbouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Zeebos Afbouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review