Stukadoors » Stukadoor Deventer » High Finish Stukadoors B.V.

High Finish Stukadoors B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

High Finish Stukadoors B.V. is een stukadoor uit Deventer in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Schonenvaardersstraat 14unit 1.5. De onderneming is opgericht op 25-02-2020 en telt 1 werkzaam persoon. High Finish Stukadoors B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77460480.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

High Finish Stukadoors B.V.

High Finish Stukadoors B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. High Finish Stukadoors B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-02-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77460480.

Wat is jouw ervaring met High Finish Stukadoors B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met High Finish Stukadoors B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help High Finish Stukadoors B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

High Finish Stukadoors B.V. uit Stukadoor Deventer

High Finish Stukadoors B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van High Finish Stukadoors B.V.. Wat is jouw ervaring met High Finish Stukadoors B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review