Stukadoors » Stukadoor Deventer » BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. is een stukadoor uit Deventer in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Kluwerweg 22. De onderneming is opgericht op 20-06-2022 en telt 10-19 werkzame personen. BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86719009.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-06-2022 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86719009.

Wat is jouw ervaring met BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. uit Stukadoor Deventer

BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met BTD stucadoors- en tegelzetbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review