Schilders » Schilder Vlaardingen » Kerssen Vastgoedzorg BV

Kerssen Vastgoedzorg BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kerssen Vastgoedzorg BV is een schilder uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Schiedamsedijk 25. De onderneming is opgericht op 10-10-2013 en telt 1 werkzaam persoon. Kerssen Vastgoedzorg BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 58965300.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kerssen Vastgoedzorg BV

Kerssen Vastgoedzorg BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kerssen Vastgoedzorg BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-10-2013 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 58965300.

Wat is jouw ervaring met Kerssen Vastgoedzorg BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kerssen Vastgoedzorg BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kerssen Vastgoedzorg BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kerssen Vastgoedzorg BV uit Schilder Vlaardingen

Kerssen Vastgoedzorg BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kerssen Vastgoedzorg BV. Wat is jouw ervaring met Kerssen Vastgoedzorg BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review