Frisco B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Frisco B.V. is een schilder uit Velserbroek in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hofgeesterweg 43. De onderneming is opgericht op 13-09-1995 en telt 1 werkzaam persoon. Frisco B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34093098.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Frisco B.V.

Frisco B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Frisco B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-09-1995 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34093098.

Wat is jouw ervaring met Frisco B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Frisco B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Frisco B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Frisco B.V. uit Schilder Velserbroek

Frisco B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Frisco B.V.. Wat is jouw ervaring met Frisco B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review