Schilders » Schilder Veenendaal » Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.

7.8
3 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. is een schilder uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Vijgendam 37A. De onderneming is opgericht op 01-05-1989 en telt 10-19 werkzame personen. Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 63263343.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-1989 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 63263343.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. uit Schilder Veenendaal

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.
KvK-nummer
63263343
Oprichtingsdatum
01-05-1989
Aantal werknemers
10-19 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Vijgendam
Huisnummer
37
Huisnummer toevoeging
A
Postcode
3901SK
Plaatsnaam
Veenendaal
Provincie
Utrecht

Contactgegevens

Telefoonnummer
0318-515669
E-mailadres
info@bertvankruistum.nl
Website
http://www.bertvankruistum.nl

Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V. ervaringen

7.8
3 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Bert van Kruistum B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

vakwerk

Geplaatst op 20 november 2022 door Wim en Jolita Rappoldt
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.5)

We zijn meer dan tevreden over de verrichte werkzaamheden! Uw schilders Bryan en Jelle hebben werkelijk perfect werk afgeleverd. Verder waren zij door hun behulpzaamheid, service gerichtheid en vriendelijkheid werkelijk een uithangbord voor uw bedrijf!!

Heel hartelijk dank , ook voor de plezierige contacten met andere medewerkers en met jou, Bart van Kruistum.

Hersteld

Geplaatst op 14 oktober 2022 door Ton Turkesteen
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.3)

Mijn vorige review over van Kruistum was niet zo positief, maar hier kom ik nu op terug.
Van Kruistum heeft kosteloos het herstel van het kozijn op zich genomen, alle houtrot dus verwijderd, vervangen door nieuw hout, en vervolgens afgewerkt! Kortom wij zijn tevreden!
Dankjewel Dennis, en Bart

Tegenvaller

Geplaatst op 7 oktober 2022 door Ton Turkesteen
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (4.8)

Twee jaar geleden hebben we in ons huis 25 ramen laten vervangen door van Kruistum. Alles in goede orde verlopen, vriendelijke mannen, netjes gewerkt etc. niets op aan te merken.
Enkele weken geleden ontdekten we een vreemde bolling in het kozijn, en het werd al snel duidelijk dat dit houtrot betrof. Het schilderwerk is overigens in prima staat. Een link naar het nieuwe glas werd snel gelegd, en een telefoontje naar van Kruistum werd snel gevolgd door een bezoek aan huis door Bert van Kruistum, samen met de twee mannen die het werk hebben verricht. Na een korte inspectie, met de woorden ; “Ik loop nergens voor weg mijnheer Turkesteen”, werd al snel de conclusie getrokken dat zij hier niet voor verantwoordelijk voor konden worden gehouden en dat reparatie op eigen kosten zou moeten zijn. Een offerte hiervoor zou lastig zijn, en alleen een indicatie van de kosten zou binnenkort doorgemaild worden. Na meer dan twee weken wachten, twee tussentijdse telefoontjes, een e-mail, met geen resultaat, is het houtrot uit gefreesd , en tot op het binnenkozijn/loodlaag blijkt het nat en rot te zijn. Een nieuw kozijn lijkt de enige oplossing. Een deskundige heeft geconstateerd dat er verkeerde raamlatten zijn gebruikt; het hadden zgn. ‘neuslatten’ moeten zijn. Vreemd dat de firma van Kruistum dit niet heeft opgemerkt en het hier niet over heeft gehad?