Schilders » Schilder Utrecht » Keizer Schilder en Onderhoud B.V.

Keizer Schilder en Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Keizer Schilder en Onderhoud B.V. is een schilder uit Utrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Komeetstraat 32. De onderneming is opgericht op 10-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Keizer Schilder en Onderhoud B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85133949.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Keizer Schilder en Onderhoud B.V.

Keizer Schilder en Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Keizer Schilder en Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85133949.

Wat is jouw ervaring met Keizer Schilder en Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Keizer Schilder en Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Keizer Schilder en Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Keizer Schilder en Onderhoud B.V. uit Schilder Utrecht

Keizer Schilder en Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Keizer Schilder en Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Keizer Schilder en Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review