Schilders » Schilder Schiedam » Time to Paint Service B.V.

Time to Paint Service B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Time to Paint Service B.V. is een schilder uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op P J Troelstralaan 19. De onderneming is opgericht op 22-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Time to Paint Service B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77101766.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Time to Paint Service B.V.

Time to Paint Service B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Time to Paint Service B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77101766.

Wat is jouw ervaring met Time to Paint Service B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Time to Paint Service B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Time to Paint Service B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Time to Paint Service B.V. uit Schilder Schiedam

Time to Paint Service B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Time to Paint Service B.V.. Wat is jouw ervaring met Time to Paint Service B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review