Schilders » Schilder Schiedam » Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. is een schilder uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Strickledeweg 31. De onderneming is opgericht op 06-08-1974 en telt 2-4 werkzame personen. Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24220907.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-08-1974 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24220907.

Wat is jouw ervaring met Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. uit Schilder Schiedam

Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Linthorst Straal- en Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review