Schilders » Schilder Roermond » Selder Schildersbedrijf BV

Selder Schildersbedrijf BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Selder Schildersbedrijf BV is een schilder uit Roermond in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Molenweg 39. De onderneming is opgericht op 27-06-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Selder Schildersbedrijf BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69054894.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Selder Schildersbedrijf BV

Selder Schildersbedrijf BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Selder Schildersbedrijf BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-06-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69054894.

Wat is jouw ervaring met Selder Schildersbedrijf BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Selder Schildersbedrijf BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Selder Schildersbedrijf BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Selder Schildersbedrijf BV uit Schilder Roermond

Selder Schildersbedrijf BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Selder Schildersbedrijf BV. Wat is jouw ervaring met Selder Schildersbedrijf BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review