Schilders » Schilder Roden » Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. is een schilder uit Roden in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op De Zulthe 8. De onderneming is opgericht op 12-07-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75353105.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-07-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75353105.

Wat is jouw ervaring met Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. uit Schilder Roden

Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Veldboom Vastgoed Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review