Schilders » Schilder Rijswijk » Draaisma Schilders B.V.

Draaisma Schilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Draaisma Schilders B.V. is een schilder uit Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Laan van 't Haantje 50. De onderneming is opgericht op 12-04-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Draaisma Schilders B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89894456.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Draaisma Schilders B.V.

Draaisma Schilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Draaisma Schilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-04-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89894456.

Wat is jouw ervaring met Draaisma Schilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Draaisma Schilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Draaisma Schilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Draaisma Schilders B.V. uit Schilder Rijswijk

Draaisma Schilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Draaisma Schilders B.V.. Wat is jouw ervaring met Draaisma Schilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review