Schilders » Schilder Rijnsburg » Van den Bosch Schilderwerken B.V.

Van den Bosch Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van den Bosch Schilderwerken B.V. is een schilder uit Rijnsburg in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Vreedenburghstraat 6. De onderneming is opgericht op 28-04-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Van den Bosch Schilderwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65930681.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van den Bosch Schilderwerken B.V.

Van den Bosch Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van den Bosch Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-04-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65930681.

Wat is jouw ervaring met Van den Bosch Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van den Bosch Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van den Bosch Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van den Bosch Schilderwerken B.V. uit Schilder Rijnsburg

Van den Bosch Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van den Bosch Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Van den Bosch Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review