Schilders » Schilder Ridderkerk » Van Kooten Schilders BV

Van Kooten Schilders BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Kooten Schilders BV is een schilder uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rietdekkerstraat 3. De onderneming is opgericht op 16-02-1914 en telt 10-19 werkzame personen. Van Kooten Schilders BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24155861.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Kooten Schilders BV

Van Kooten Schilders BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Kooten Schilders BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-02-1914 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24155861.

Wat is jouw ervaring met Van Kooten Schilders BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Kooten Schilders BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Kooten Schilders BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Kooten Schilders BV uit Schilder Ridderkerk

Van Kooten Schilders BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Kooten Schilders BV. Wat is jouw ervaring met Van Kooten Schilders BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review