Schilders » Schilder Papendrecht » Schildersbedrijf Vergeer BV

Schildersbedrijf Vergeer BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Vergeer BV is een schilder uit Papendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Westeind 49. De onderneming is opgericht op 01-11-1957 en telt 2-4 werkzame personen. Schildersbedrijf Vergeer BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23022712.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Vergeer BV

Schildersbedrijf Vergeer BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Vergeer BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-11-1957 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23022712.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Vergeer BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Vergeer BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Vergeer BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Vergeer BV uit Schilder Papendrecht

Schildersbedrijf Vergeer BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Vergeer BV. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Vergeer BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review