Schilders » Schilder Papendrecht » Groen Schilders BV

Groen Schilders BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Groen Schilders BV is een schilder uit Papendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Buitendijks 38. De onderneming is opgericht op 31-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Groen Schilders BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61800899.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Groen Schilders BV

Groen Schilders BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Groen Schilders BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61800899.

Wat is jouw ervaring met Groen Schilders BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Groen Schilders BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Groen Schilders BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Groen Schilders BV uit Schilder Papendrecht

Groen Schilders BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Groen Schilders BV. Wat is jouw ervaring met Groen Schilders BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review