Schilders » Schilder Nuenen » DK-Schilders B.V.

DK-Schilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DK-Schilders B.V. is een schilder uit Nuenen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op De Pinckart 46H. De onderneming is opgericht op 15-05-2020 en telt 1 werkzaam persoon. DK-Schilders B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 78062705.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DK-Schilders B.V.

DK-Schilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DK-Schilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-05-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 78062705.

Wat is jouw ervaring met DK-Schilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DK-Schilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DK-Schilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DK-Schilders B.V. uit Schilder Nuenen

DK-Schilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DK-Schilders B.V.. Wat is jouw ervaring met DK-Schilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review