Schilders » Schilder Maassluis » René Verhagen Schilderwerken BV

René Verhagen Schilderwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

René Verhagen Schilderwerken BV is een schilder uit Maassluis in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Nijverheidstraat 29. De onderneming is opgericht op 01-08-2017 en telt 1 werkzaam persoon. René Verhagen Schilderwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69327319.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

René Verhagen Schilderwerken BV

René Verhagen Schilderwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. René Verhagen Schilderwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-08-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69327319.

Wat is jouw ervaring met René Verhagen Schilderwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met René Verhagen Schilderwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help René Verhagen Schilderwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

René Verhagen Schilderwerken BV uit Schilder Maassluis

René Verhagen Schilderwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van René Verhagen Schilderwerken BV. Wat is jouw ervaring met René Verhagen Schilderwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review