Schilders » Schilder Leiderdorp » Monks Stukadoors

Monks Stukadoors

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Monks Stukadoors is een schilder uit Leiderdorp in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Fluitekruidzoom 18. De onderneming is opgericht op 01-08-1973 en telt 5-9 werkzame personen. Monks Stukadoors is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 28029047.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Monks Stukadoors

Monks Stukadoors is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Monks Stukadoors is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-08-1973 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 28029047.

Wat is jouw ervaring met Monks Stukadoors?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Monks Stukadoors, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Monks Stukadoors en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Monks Stukadoors uit Schilder Leiderdorp

Monks Stukadoors ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Monks Stukadoors. Wat is jouw ervaring met Monks Stukadoors? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review