Schilders » Schilder Leiden » Van Veen Schilderwerken B.V.

Van Veen Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Veen Schilderwerken B.V. is een schilder uit Leiden in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Stadspolderweg 1. De onderneming is opgericht op 02-09-2014 en telt 2-4 werkzame personen. Van Veen Schilderwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61369853.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Veen Schilderwerken B.V.

Van Veen Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Veen Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-09-2014 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61369853.

Wat is jouw ervaring met Van Veen Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Veen Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Veen Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Veen Schilderwerken B.V. uit Schilder Leiden

Van Veen Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Veen Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Veen Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review