Schilders » Schilder Hengelo » Lefman Schilders B.V.

Lefman Schilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lefman Schilders B.V. is een schilder uit Hengelo in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Oosterveldsingel 5J. De onderneming is opgericht op 24-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Lefman Schilders B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86788167.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lefman Schilders B.V.

Lefman Schilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lefman Schilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86788167.

Wat is jouw ervaring met Lefman Schilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lefman Schilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lefman Schilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lefman Schilders B.V. uit Schilder Hengelo

Lefman Schilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lefman Schilders B.V.. Wat is jouw ervaring met Lefman Schilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review