Schilders » Schilder Hengelo » Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. is een schilder uit Hengelo in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Zelhemseweg 21. De onderneming is opgericht op 20-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84857943.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84857943.

Wat is jouw ervaring met Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jeroen Harmsen Vakschilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. uit Schilder Hengelo

Jeroen Harmsen Vakschilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.. Wat is jouw ervaring met Jeroen Harmsen Vakschilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review