Schilders » Schilder Hellevoetsluis » Vonk Schilders B.V.

Vonk Schilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Vonk Schilders B.V. is een schilder uit Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pascalweg 4. De onderneming is opgericht op 28-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Vonk Schilders B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89721721.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Vonk Schilders B.V.

Vonk Schilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Vonk Schilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89721721.

Wat is jouw ervaring met Vonk Schilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Vonk Schilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Vonk Schilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Vonk Schilders B.V. uit Schilder Hellevoetsluis

Vonk Schilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Vonk Schilders B.V.. Wat is jouw ervaring met Vonk Schilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review