Schilders » Schilder Heerhugowaard » Schildersbedrijf Van Lent BV

Schildersbedrijf Van Lent BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Van Lent BV is een schilder uit Heerhugowaard in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Staringlaan 13. De onderneming is opgericht op 01-02-1917 en telt 5-9 werkzame personen. Schildersbedrijf Van Lent BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34092163.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Van Lent BV

Schildersbedrijf Van Lent BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Van Lent BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-02-1917 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34092163.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Van Lent BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Van Lent BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Van Lent BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Van Lent BV uit Schilder Heerhugowaard

Schildersbedrijf Van Lent BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Van Lent BV. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Van Lent BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review