Schilders » Schilder Gouda » Indigo Schilderwerken BV

Indigo Schilderwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Indigo Schilderwerken BV is een schilder uit Gouda in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Beatrix Hoeve 17. De onderneming is opgericht op 17-02-1997 en telt 2-4 werkzame personen. Indigo Schilderwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 29047305.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Indigo Schilderwerken BV

Indigo Schilderwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Indigo Schilderwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-02-1997 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 29047305.

Wat is jouw ervaring met Indigo Schilderwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Indigo Schilderwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Indigo Schilderwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Indigo Schilderwerken BV uit Schilder Gouda

Indigo Schilderwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Indigo Schilderwerken BV. Wat is jouw ervaring met Indigo Schilderwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review