Schilders » Schilder Gorinchem » A. van Wijk Schilderwerken B.V.

A. van Wijk Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

A. van Wijk Schilderwerken B.V. is een schilder uit Gorinchem in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Martinus Nijhoffstraat 59. De onderneming is opgericht op 08-01-2015 en telt 1 werkzaam persoon. A. van Wijk Schilderwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62353055.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

A. van Wijk Schilderwerken B.V.

A. van Wijk Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. A. van Wijk Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-01-2015 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62353055.

Wat is jouw ervaring met A. van Wijk Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met A. van Wijk Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help A. van Wijk Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

A. van Wijk Schilderwerken B.V. uit Schilder Gorinchem

A. van Wijk Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van A. van Wijk Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met A. van Wijk Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review