Schilders » Schilder Drunen » Schilderwerken Henk Verharen BV

Schilderwerken Henk Verharen BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schilderwerken Henk Verharen BV is een schilder uit Drunen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Industrieweg 5A. De onderneming is opgericht op 25-09-1986 en telt 2-4 werkzame personen. Schilderwerken Henk Verharen BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 18123342.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schilderwerken Henk Verharen BV

Schilderwerken Henk Verharen BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schilderwerken Henk Verharen BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-09-1986 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 18123342.

Wat is jouw ervaring met Schilderwerken Henk Verharen BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schilderwerken Henk Verharen BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schilderwerken Henk Verharen BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schilderwerken Henk Verharen BV uit Schilder Drunen

Schilderwerken Henk Verharen BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schilderwerken Henk Verharen BV. Wat is jouw ervaring met Schilderwerken Henk Verharen BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review