Schilders » Schilder Dordrecht » Veluflex BV

Veluflex BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Veluflex BV is een schilder uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Beekenstein 42. De onderneming is opgericht op 01-01-1989 en telt 1 werkzaam persoon. Veluflex BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23060143.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Veluflex BV

Veluflex BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Veluflex BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1989 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23060143.

Wat is jouw ervaring met Veluflex BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Veluflex BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Veluflex BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Veluflex BV uit Schilder Dordrecht

Veluflex BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Veluflex BV. Wat is jouw ervaring met Veluflex BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review