Schilders » Schilder Dordrecht » MVD Schilders B.V.

MVD Schilders B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

MVD Schilders B.V. is een schilder uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Daltonstraat 30. De onderneming is opgericht op 01-11-2009 en telt 2-4 werkzame personen. MVD Schilders B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24474912.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

MVD Schilders B.V.

MVD Schilders B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. MVD Schilders B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-11-2009 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24474912.

Wat is jouw ervaring met MVD Schilders B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met MVD Schilders B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help MVD Schilders B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

MVD Schilders B.V. uit Schilder Dordrecht

MVD Schilders B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van MVD Schilders B.V.. Wat is jouw ervaring met MVD Schilders B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review