Schilders » Schilder Dordrecht » DEES Schilderwerken B.V.

DEES Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DEES Schilderwerken B.V. is een schilder uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Galvanistraat 15. De onderneming is opgericht op 31-03-2014 en telt 20-49 werkzame personen. DEES Schilderwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 60377305.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DEES Schilderwerken B.V.

DEES Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DEES Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-03-2014 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 60377305.

Wat is jouw ervaring met DEES Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DEES Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DEES Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DEES Schilderwerken B.V. uit Schilder Dordrecht

DEES Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DEES Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met DEES Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review