Schilders » Schilder Den Haag » Schildersbedrijf Pieterse BV

Schildersbedrijf Pieterse BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Pieterse BV is een schilder uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Marktweg 388. De onderneming is opgericht op 01-04-1934 en telt 10-19 werkzame personen. Schildersbedrijf Pieterse BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27343343.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Pieterse BV

Schildersbedrijf Pieterse BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Pieterse BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-1934 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27343343.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Pieterse BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Pieterse BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Pieterse BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Pieterse BV uit Schilder Den Haag

Schildersbedrijf Pieterse BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Pieterse BV. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Pieterse BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review