Schilders » Schilder De Meern » Daalhuizen Schilderwerken B.V.

Daalhuizen Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Daalhuizen Schilderwerken B.V. is een schilder uit De Meern in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Boteyken 345. De onderneming is opgericht op 20-11-2020 en telt 10-19 werkzame personen. Daalhuizen Schilderwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80974147.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Daalhuizen Schilderwerken B.V.

Daalhuizen Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Daalhuizen Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-11-2020 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80974147.

Wat is jouw ervaring met Daalhuizen Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Daalhuizen Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Daalhuizen Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Daalhuizen Schilderwerken B.V. uit Schilder De Meern

Daalhuizen Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Daalhuizen Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Daalhuizen Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review