SSOMM BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

SSOMM BV is een schilder uit Capelle aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Chopinstraat 8. De onderneming is opgericht op 25-11-2016 en telt 1 werkzaam persoon. SSOMM BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67368158.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

SSOMM BV

SSOMM BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. SSOMM BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-11-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67368158.

Wat is jouw ervaring met SSOMM BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met SSOMM BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help SSOMM BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

SSOMM BV uit Schilder Capelle aan den IJssel

SSOMM BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van SSOMM BV. Wat is jouw ervaring met SSOMM BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review