Schilders » Schilder Bodegraven » Rocco Versluis Schilderwerken B.V.

Rocco Versluis Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rocco Versluis Schilderwerken B.V. is een schilder uit Bodegraven in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zwaluw 5. De onderneming is opgericht op 16-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Rocco Versluis Schilderwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89594479.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rocco Versluis Schilderwerken B.V.

Rocco Versluis Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rocco Versluis Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89594479.

Wat is jouw ervaring met Rocco Versluis Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rocco Versluis Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rocco Versluis Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rocco Versluis Schilderwerken B.V. uit Schilder Bodegraven

Rocco Versluis Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rocco Versluis Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Rocco Versluis Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review