Schilders » Schilder Bergschenhoek » Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. is een schilder uit Bergschenhoek in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Weg en Land 42r. De onderneming is opgericht op 03-05-2013 en telt 1 werkzaam persoon. Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57873224.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-05-2013 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57873224.

Wat is jouw ervaring met Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schilderwerken van der Heide Volendam B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. uit Schilder Bergschenhoek

Schilderwerken van der Heide Volendam B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.. Wat is jouw ervaring met Schilderwerken van der Heide Volendam B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review