Schilders » Schilder Barneveld » Schilderskwartier B.V.

Schilderskwartier B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schilderskwartier B.V. is een schilder uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Gasthuisstraat 11. De onderneming is opgericht op 30-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Schilderskwartier B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89775007.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schilderskwartier B.V.

Schilderskwartier B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schilderskwartier B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89775007.

Wat is jouw ervaring met Schilderskwartier B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schilderskwartier B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schilderskwartier B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schilderskwartier B.V. uit Schilder Barneveld

Schilderskwartier B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schilderskwartier B.V.. Wat is jouw ervaring met Schilderskwartier B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review