Schilders » Schilder Barendrecht » Schildersbedrijf van der Gugten B.V.

Schildersbedrijf van der Gugten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf van der Gugten B.V. is een schilder uit Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ebweg 1c. De onderneming is opgericht op 14-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Schildersbedrijf van der Gugten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90497805.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf van der Gugten B.V.

Schildersbedrijf van der Gugten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf van der Gugten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90497805.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf van der Gugten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf van der Gugten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf van der Gugten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf van der Gugten B.V. uit Schilder Barendrecht

Schildersbedrijf van der Gugten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf van der Gugten B.V.. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf van der Gugten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review