Vind de beste loodgieter in Vught


Op zoek naar een loodgieter in Vught? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste loodgieters in Vught

In het onderstaande overzicht vind je de beste loodgieters uit Vught op rij. Vind snel en eenvoudig een loodgieter voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste loodgieters in Vught voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis loodgieter offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste loodgieters op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis loodgieter offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.


loodgieter Vught

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter houdt zich bezig met verschillend loodgieterswerk zoals reparatie, onderhoud, installatie en werkzaamheden aan het sanitair. Een loodgieter is voornamelijk bezig met de installatie en het onderhoud van de verschillende onderdelen in het toilet, de badkamer of het riool.

  • Reparatie & onderhoud: Een loodgieter verricht reparaties en onderhoud uit aan bijvoorbeeld de leidingen in de badkamer. Werkzaamheden die hier bij horen zijn het ontstoppen van de gootsteen, afvoer of een wc. Maar ook bij verstoppingen van een vaatwasser en andere problematiek in waterleidingen.
  • Installatie: Een loodgieter verricht veel verschillende installatieklussen, bijvoorbeeld het aansluiten van een vaatwasser of het aanleggen van een buitenkraan. Denk ook aan het aanleggen of verleggen van een waterleiding of het aansluiten van een wasmachine.
  • Sanitair: Een loodgieter kan veel werkzaamheden uitvoeren aan het sanitair. Bijvoorbeeld bij het renoveren van de badkamer, dan zorgt de loodgieter voor de gehele installatie van het sanitair. Zo kan de loodgieter een toilet vervangen, douchecabine laten plaatsen of een kraan vervangen.

Ben je benieuwd hoeveel het kost om een loodgieter in Vught in te schakelen? Vergelijk gratis offertes van verschillende loodgietersbedrijven in je regio.


Op zoek naar een loodgieter in Vught?

Ontvang gratis offertes van loodgieters uit jou regio en bespaar tot wel 40%!

 

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een loodgieter in Vught?

De kosten van een loodgieter verschillen per klus en de ervaring van de loodgieter. Een reparatieklus kost tussen de €75,- en €150,-, bijvoorbeeld voor het ontstoppen van een riool of het opsporen van een lekkage.

Een installatieklus kan oplopen tot €600,-, dit is bijvoorbeeld voor het aanleggen van een waterleiding in een toilet, keuken of badkamer. Deze kosten zijn dan afhankelijk van de grootte van de ruimte. Voor een waterleiding aanleggen in een toilet liggen de kosten dan bijvoorbeeld rond de €100,-.

Voor werkzaamheden aan het sanitair kan je rekenen op kosten die kunnen oplopen tot wel €1.800,-. Dit komt omdat deze werkzaamheden vaak veel tijd en materiaal kunnen kosten. Het plaatsen van een douchecabine kost bijvoorbeeld €1.800,- en het aansluiten van een toilet €350,- tot €550,-.

Loodgieters kosten tussen de €25,- tot €50,- per uur, afhankelijk van de ervaring van de loodgieter. Een beginnende loodgieter kost gemiddeld €25,- tot €30,-, terwijl een zeer ervaring loodgieter een uurtarief rekent van €40,- tot €50,-. Deze kosten zijn wel inclusief 21% btw. Daar komen nog voorrijkosten en materiaalkosten bij op.

Benieuwd hoeveel een loodgieter je exact gaat kosten? Ontvang gratis offertes en kies de juiste loodgieter voor de klus.

loodgietersbedrijf Vught

Kosten loodgietersbedrijf 2021

Reparatie klussen Gemiddelde kosten *
Lekkage opsporen €75,-
Afvoer ontstoppen €90,-
Riool ontstoppen €150,-
Installatie klussen Gemiddelde kosten *
Waterleiding aanleggen
(in toilet, keuken of badkamer)
€45,- tot €600,-
Gasleiding aanleggen/verleggen €20,- tot €50,-
per meter
Vaatwasser aansluiten €100,- tot €300,-
Buitenkraan aanleggen €140,- tot €350,-
Sanitair werkzaamheden Gemiddelde kosten *
Staand toilet aansluiten (bestaande vervangen) €350,- tot €550,-
Hangend toilet aansluiten
(bestaande vervangen)
€550,- tot €750,-
Plaatsen nieuw bad Vanaf €1.000,-
Douchecabine plaatsen Vanaf €1.800.-

*Let op: Dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, materiaal en montage. Vergelijk gratis offertes voor de exacte prijzen.

Hoe is de prijs van een loodgieter in Vught opgebouwd?

De kosten voor het materiaal zijn ongeveer 35% van de totaalprijs. De arbeidskosten zijn doorgaans 60% van het geheel. Overige kosten, denk aan voorrijkosten, zijn 5% van het gehele plaatje.

prijsopbouw loodgieter

Wat is het uurtarief van een loodgieter?

Een loodgieter kost gemiddeld tussen de €25,- en €50,-. Voor een beginnende loodgieter, of een ZZP’er, betaal je ongeveer €25,- tot €30,-. Voor een gecertificeerde loodgieter betaal je ongeveer €40,- tot €50,-.


Uurtarief loodgieter 2021

€25,- tot €50,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van loodgieters uit de de regio.)

Laag
€25,- tot €30,-

ZZP’er of beginnend bedrijf

Hoog
€40,- tot €50,-

Gecertificeerde loodgieter

Start gratis offerteaanvraag!


Veelgestelde vragen

Hieronder kan je antwoorden lezen op veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld over wat een loodgieter precies allemaal kan installeren en waar je op moet letten bij het inschakelen van een loodgieter.

Wat kan een loodgieter ontstoppen?

Ontstoppingen verhelpen is een veelvoorkomende taak van loodgieters. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk op te lossen, zo voorkom je vervelende luchtjes of in erge gevallen lekkages. Het is daarnaast erg vervelend om tijdelijk het sanitair niet te kunnen gebruiken.

Een loodgieter kan een gootsteen, afvoer of wc ontstoppen. Ze zorgen ervoor dat alle troep uit de leidingen weggehaald wordt en dat het water weer doorstroomd.

Schakel een loodgietersbedrijf in Vught in om ontstoppingen te verhelpen. Vergelijk gratis offertes!

Wat kan een loodgieter installeren?

Je kan een loodgieter ook inschakelen voor verschillende installatie klussen. Door een loodgieter in te schakelen ben je verzekerd van professioneel werk en dat alles goed werkt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de aansluitingen van een vaatwasser of wasmachine goed te installeren, gebeurt dit niet is er een grote kans op waterschade.

Een aantal voorbeelden van de installatie klussen die een loodgieter kan uitvoeren:

  • Het aansluiten van een vaatwasser
  • Het aanleggen van een buitenkraan
  • Het verleggen of aanleggen van een waterleiding
  • Het aansluiten van een wasmachine
  • Het aanleggen van een gasleiding

Welke werkzaamheden kan een loodgieter uitvoeren aan het sanitair?

Een loodgieter in Vught voert verschillende werkzaamheden uit aan het sanitair. Zo verzorgt een loodgieter vaak de installatie bij een badkamerrenovatie of toilet.

Een loodgieter kan het toilet vervangen, bijvoorbeeld door een staand toilet door een hangend toilet. Het oude toilet wordt weggehaald en het nieuwe toilet wordt vakkundig geplaatst. Een loodgieter kan ook een douchecabine of een nieuw bad plaatsen.

Het vervangen van een douche- of keukenkraan hoort ook bij de werkzaamheden van een loodgieter. Het aansluiten van een nieuwe wastafel kan ook worden gedaan door een loodgieter.

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een loodgieter?

Bij de keuze voor een loodgieter kan je op een aantal dingen letten, bijvoorbeeld op de ervaring, de kosten en de locatie van het bedrijf. Je kan de problemen of je wensen altijd bespreken met een loodgieter, dan heb je zelf de keuze welke loodgieter past bij de klus.

Je kan altijd kijken of het loodgietersbedrijf onderdeel is van een branchevereniging of een keurmerk heeft. Zo is er bijvoorbeeld Techniek Nederland, een branchevereniging die je extra garanties biedt en sterke kwaliteitseisen heeft. Het KOMO-keurmerk wordt gegeven aan loodgieters die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Als de loodgieter het VCA-certificaat heeft, werken ze veilig en milieubewust.

Lees meer over het KOMO-keurmerk of het VCA-certificaat.

loodgieter in Vught

Besparen op een loodgietersbedrijf in Vught? Vergelijk gratis offertes!

Een loodgieter voert veel verschillende werkzaamheden voor je uit. Ze helpen je met reparaties, onderhoud, installaties en verschillende werkzaamheden aan het sanitair. Loodgieter inschakelen?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

De aanvraag is geheel gratis. Je zit dus nergens aan vast. Je komt in contact met loodgieters uit Vught en bepaalt zelf de juiste vakman voor de klus. Daarnaast profiteer je van scherpe tarieven, zo bespaar je tot wel 40%!

Start nu je gratis aanvraag!