Loodgieters » Loodgieter Heemskerk » Klima Company B.V.

Klima Company B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Klima Company B.V. is een loodgieter uit Heemskerk in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op De Trompet 2292. De onderneming is opgericht op 26-10-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Klima Company B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 91803535.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Klima Company B.V.

Klima Company B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Klima Company B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-10-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 91803535.

Wat is jouw ervaring met Klima Company B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Klima Company B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Klima Company B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Klima Company B.V. uit Loodgieter Heemskerk

Klima Company B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klima Company B.V.. Wat is jouw ervaring met Klima Company B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review