Loodgieters » Loodgieter Alkmaar » Van Langen Installatietechniek B.V.

Van Langen Installatietechniek B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Langen Installatietechniek B.V. is een loodgieter uit Alkmaar in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Fluorietweg 25B. De onderneming is opgericht op 11-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Van Langen Installatietechniek B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84505176.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Langen Installatietechniek B.V.

Van Langen Installatietechniek B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Langen Installatietechniek B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84505176.

Wat is jouw ervaring met Van Langen Installatietechniek B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Langen Installatietechniek B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Langen Installatietechniek B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Langen Installatietechniek B.V. uit Loodgieter Alkmaar

Van Langen Installatietechniek B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Langen Installatietechniek B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Langen Installatietechniek B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review