VBM BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VBM BV is een dakdekker uit Waalwijk in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Rossinistraat 9. De onderneming is opgericht op 24-07-2018 en telt 1 werkzaam persoon. VBM BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72208317.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VBM BV

VBM BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VBM BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-07-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72208317.

Wat is jouw ervaring met VBM BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VBM BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VBM BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VBM BV uit Dakdekker Waalwijk

VBM BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VBM BV. Wat is jouw ervaring met VBM BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review