Dakdekkers » Dakdekker Venray » Jacobs Daken Venhorst B.V.

Jacobs Daken Venhorst B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jacobs Daken Venhorst B.V. is een dakdekker uit Venray in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Everestlaan 20. De onderneming is opgericht op 18-12-2020 en telt 2-4 werkzame personen. Jacobs Daken Venhorst B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81255578.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jacobs Daken Venhorst B.V.

Jacobs Daken Venhorst B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jacobs Daken Venhorst B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-12-2020 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81255578.

Wat is jouw ervaring met Jacobs Daken Venhorst B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jacobs Daken Venhorst B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jacobs Daken Venhorst B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jacobs Daken Venhorst B.V. uit Dakdekker Venray

Jacobs Daken Venhorst B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jacobs Daken Venhorst B.V.. Wat is jouw ervaring met Jacobs Daken Venhorst B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review