Dakdekkers » Dakdekker Venlo » Gebr. Janssen Service B.V.

Gebr. Janssen Service B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Gebr. Janssen Service B.V. is een dakdekker uit Venlo in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Noordervaartlaan 15. De onderneming is opgericht op 16-08-2013 en telt 20-49 werkzame personen. Gebr. Janssen Service B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 58566082.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Gebr. Janssen Service B.V.

Gebr. Janssen Service B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Gebr. Janssen Service B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-08-2013 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 58566082.

Wat is jouw ervaring met Gebr. Janssen Service B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Gebr. Janssen Service B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Gebr. Janssen Service B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Gebr. Janssen Service B.V. uit Dakdekker Venlo

Gebr. Janssen Service B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Gebr. Janssen Service B.V.. Wat is jouw ervaring met Gebr. Janssen Service B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review