Dakdekkers » Dakdekker Maastricht » Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV is een dakdekker uit Maastricht in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Dorpstraat 101. De onderneming is opgericht op 03-07-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69125872.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-07-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69125872.

Wat is jouw ervaring met Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV uit Dakdekker Maastricht

Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV. Wat is jouw ervaring met Dak- & Zinkwerkbedrijf Haine BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review